CURS TEHNICI DE VOLUM 2D+3D - EXTENSII DE GENE FIR CU FIR

Condiții și Informații


Cum mă înscriu?

Modalități de înscriere

On-line: prin intermediul formularului online.

Telefonic: la numarul 0756 756 059  (LUNI – SAMBATĂ orele 9:00 – 18:00)


Trebuie să aveți cartea de identitate la dumneavoastră când vă prezentați la curs.Cum plătesc?

Modalități de plată

Pentru validarea înscrierii la cursuri se percepe un avans de 200 lei, care se scade din prețul total al cursului.


Plata avansului:

După emiterea facturii fiscale/proforme pentru avans de către un reprezentant GEISHA LASH ACADEMY, plata acesteia se face în LEI prin ordin de plată sau prin Internet Banking, către GEISHA COSMETICS SRL în contul IBAN: RO17 BACX 0000 0013 9880 5001 deschis la UNICREDIT BANK

Dacă achitați avansul la bancă trebuie să menționați numele dumnevoastră și serviciul achitat "Inscriere curs Extensii Gene și data stabilită pentru susținerii acestuia".

După efectuarea plății vă rugăm să trimiteți o copie scanată sau o fotografie a OP-ului la adresa office@cursurigene.ro. Dacă aveți o dovadă a plății prin Internet banking (email, chitanță electronică) trimiteți-o pe aceea pe adresa de email menționată.


* Contravaloarea avansului NU SE RETURNEAZĂ în cazul neprezentării la curs în data stabilită!

Plata întegrală:

Restul sumei se achită în LEI (cash) în ziua cursului de extensii gene fir cu fir, la cursul BNR +1%.


Dacă doriți ca factura fiscală pentru susținerea cursului să fie emisă către persoana juridică (SRL, PFA, II), vă rugăm să adăugați în câmpul "Mesaj și Întrebări" al formularului de înscriere, sau sa ne oferiți telefonic următoarele informații: NUMELE SRL/PFA/II; CUI;Când primesc diploma?

Eliberare diplome

Diploma GEISHA LASH ACADEMY se elibereză în ziua cursului sau la maxim 15 de zile calendaristice de la absolvirea cursului de extensii gene fir cu fir.